Επιστροφή Προϊοντων

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες!

  1. Παραδίδοντας το στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία στο κατάστημά μας, προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς
  2. Αποστέλλοντας το με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στο κατάστημά μας.

Πριν την επιστροφή, θα πρέπει να έχεις συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσει ένας εκπρόσωπος μαζί σου.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας και ενώ βρίσκεστε στο “Ταμείο” μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Αδειάστε το καλάθι σας” ώστε να διαγραφούν τα είδη που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 215 215 8212και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 215 215 8212 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παραγγελία σας παρακαλούμε καλέστε μας στο 215 215 8212 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τον Κωδικό Παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Εγγύηση & αντικατάσταση προϊοντων

Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται τα έτη εγγύησης που ισχύουν. Η εγγύηση είναι σε ισχύ μόνο αν έχει γίνει καλή χρήση και η βλάβη απευθύνεται σε αστοχία υλικού.